Asten Assurantien
 

1. Aansprakelijkheidverzekering voor Kermisattracties

Voor bijna alle kermiszaken kunnen wij tegen een redelijke premie een aansprakelijkheidverzekering aanbieden. Wij doen dat zoveel mogelijk bij een Nederlandse verzekeraar. Indien het risico niet in Nederland verzekerbaar is dan kunnen wij dat bij de Duitse verzekeraar "Hubener" onderbrengen.

Indien wij uw verzekering in Duitsland onderbrengen dan berekenen wij over de premie incl assurantiebelasting een provisie van 12.5o/o plus €.155.00 incl. 21% btw voor het Duitse postadres.

In onderstaand vak kunt u de voorwaarden vinden welke van toepassing zijn op de kermis aansprakelijkheidverzekering van Hubener.

   

2. Transport en verblijfverzekering voor kermisattracties

Aangezien voor kermis objecten in Nederland bijna geen verzekeraar nog een dekking wil geven brengen wij dit risico onder bij een Duitse verzekeraar.
In afwijking van de Nederlandse verzekeraars wordt in Duitsland de premie berekend over de dagwaarde. In Nederland wordt de premie berekend op basis van de Nieuwwaarde van het verzekerde object.

De basisdekking kost 8 o/oo,
diefstal na braak kost 8 o/oo
leidingwater        kost 0.9 o/oo
storm/hagelslag  kost 4 o/oo.
Het eigen risico is 10o/o van de schade met een minimum van €.500 en een maximum van €.5.000.

Wij brengen over de premie 12.5o/o provisie in rekening alsmede €.155.- per jaar per client voor het Duitse postadres.

De Duitse verzekeraar geeft GEEN dekking voor vandalisme.

Voor Vandalisme kunnen wij bij een Nederlandse maatschappij een dekking afsluiten tegen een premie van 1.25o/o met een minimum van €.115 per object.

In onderstaand vak de voorwaarden welke voor deze kermiscascoverzekering gebruikt worden.